2011. október 28., péntek

Fejezd be a mondatot

Milyen a megtért egyedülálló?
Fejezd be a mondatot:

A megtért egyedülálló...

Írjuk le pár szóban, hogy milyen ma a magyar hívő szingli, mi jellemző rá, milyen életérzései vannak, milyen ő valójában. Írjuk ki magunkból, nyíljunk meg egy kicsit mások előtt és ismerjük meg mások érzéseit is ezzel kapcsolatban. Mindenkitől 1 mondatot kérünk, jöhetnek mindenféle érzések, vélemények, csak őszintén!

6 megjegyzés:

  1. Semmit sem siet el. (1 mondat:P)

    VálaszTörlés
  2. ... mereven ragaszkodik az elképzeléseihez, a csodát várja, azt, hogy az élet és a világ fog igazodni az elvárásaihoz, semmint hogy belemenjen bármiféle változásba, ezért úgy, mint a nem hívő egyedülállók sokasága egyedül éli a mindennapjait és csodavárással és titkolt elégedetlenséggel van tele az élete, ahelyett, hogy önmagát megnyitná, elébe menne a párkeresési krízisnek, felvállalná a helyzet komolyságát és érezné az idő sürgető szavát, ehelyett a fejét a homokba dugja és aluszkál és álmodozik, de megmarad abban a helyzetben, amiben van, így lassan megjelennek fején az első ősz hajszálak, vagy egyáltalán nem foglalkozik a jövővel, és majd akkor fog észbe kapni mikor már késő.

    VálaszTörlés
  3. ... reménnyel tekint a jövőbe :)

    VálaszTörlés
  4. hitől (is) él...;-)

    VálaszTörlés
  5. ...Istentől várja a megoldást a párválasztással kapcsolatban (is).

    VálaszTörlés
  6. Egyet tudok érteni minden előttem szólóval. :)
    Szerintem egyébként ezek mellett, kicsit azért egy valamilyen fajta- bizonytalanság is körülvesz egy megtért egyedülállót, mert nem tudja, h mi a megoldás a helyzetére. Várni kell, vagy "kézbe venni" a dolgokat, és belevágni a dolgok közepébe...
    Ebben a témában annyi mindent olvastam már, egyik helyen azt olvasod, h várd Isten vezetését, majd ő elküldi neked a megfelelő társat, másikon, h Isten vezet, de nem fog az öledbe hullani a párod, (:D) tehát tenned kell érte vmit.
    Remélem kb. érthető, mire gondolok. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.