2011. október 29., szombat

Novemberi fagyok

Ahogy jön a lehűlés, mi is úgy döntöttünk, hogy kicsit befagyasztjuk a blogon megjelenő irományokat. Persze ez nem az időjárás miatt van. :) Szeretnénk egy kicsit bejegyzés-szünetet hagyni, hogy legyen lehetősége annak a napi átlag 60-70 látogatónak hozzászólni az eddig - különösen az elmúlt hetekben - megjelent témákhoz. Még nagyon sok témát szeretnénk felhozni, de a blog egyik célja az, hogy a közönség megismerje egymást és elkezdjenek kommunikálni, közösséget alkotni. Valami oknál fogva ez most alábbhagyott, úgyhogy így szeretnénk kicsit megbátorítani mindenkit, hogy írja le a véleményét az adott témákkal kapcsolatban, ui. van miről beszélgetni és tovább mélyíteni a feldobott kérdéseket.
Amint látjátok, jobb oldalt tudjátok követni a legutóbbi hozzászólásokat és így követhető az is, hogy mások mit reagáltak a ti kommentetekre. Egy ideig tehát most nem lesz új téma, a szerkesztés most teljességgel a TI kezetekbe tesszük. (A Timóteus sorozatot kivéve, az igei elcsendesedést a tervek szerint hetente publikáljuk.)

Szeretettel szóljunk, hallgassunk, reagáljunk! Bár mindenki egyedülálló és szeretne a párjára lelni, nagyon különbözőek vagyunk. Legyünk tehát tisztelettel és alázattal a különböző véleményekkel kapcsolatban. Van aki sokat ír és mindenre reagál és van, aki inkább megfigyelő. Most bátorítanánk mindenkit, ha eddig valami oknál fogva nem tette is, hogy írjon bátran, gyakran! Eddig 31-en regisztráltatok (nagy része amúgy a csapatnak lány, úh. hajrá fiúk, várjuk az emaileket!:).

A közös munkátokhoz, csapatépítésetekhez azt kívánjuk, hogy ne veszítsétek szem elől a célt: Isten dicsőségére és egymás épülésére lenni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.