2014. május 5., hétfő

Találkoztunk...

Szívünk tele hálával és örömmel...
Ha bennetek is hasonló érzések vannak, szeretettel várjuk kommentjeiteket, beszámolóitokat a hétvégéről!

Szervezők




17 megjegyzés:

  1. Kedves Testvéreim az Úrban!

    Köszönöm én is a kedves biztató sorokat! Valóban Úr drága gondviselése volt velünk és tartalmas , értékes hétvégét nyújtott, ahol lelkileg feltöltődhettem, hálás szívvel és kellemesen emlékszek vissza! Testvéri közösség , találkozások és beszélgetések is hasznosak voltak! Ima közösség is felemelő volt, Úr jelenléte gyógyítóan hatott mindnyájunkra!

    Köszönöm Nektek is ! Nagyon értékes emberek vagytok!

    Úr áldja meg további szolgálatotokat , munkátokat, családi és tetsvéri közösségben egyaránt!

    Úr kegyelmével és áldásával,
    Marietta

    U.i. Az e-mailcímemet közé tehetitek!

    100.zsoltár
    1. Hálaadó zsoltár. Vígan énekelj az Úrnak te egész föld!
    2. Szolgáljatok az Úrnak örvendezéssel; menjetek eléje vígassággal.
    3. Tudjátok meg, hogy az Úr az Isten; ő alkotott minket és nem magunk; az ő népe és az ő legelőinek juhai vagyunk.
    4. Menjetek be az ő kapuin hálaadással, tornáczaiba dicséretekkel; adjatok hálákat néki, áldjátok az ő nevét!
    5. Mert jó az Úr, örökkévaló az ő kegyelme, és nemzedékről nemzedékre való az ő hűsége!

    133.zsoltár
    1. Grádicsok éneke Dávidtól. Ímé, mily jó és mily gyönyörűséges, a mikor együtt lakoznak az atyafiak!
    2. Mint a drága olaj a fejen, a mely aláfoly a szakállon, az Áron szakállán; a mely lefoly köntöse prémjére;
    3. Mint a Hermon harmatja, a mely leszáll Sion hegyeire. Csak oda küld áldást az Úr és életet örökké!

    VálaszTörlés
  2. Mivel a Megbékélés Házában találkoztunk, így nem csak a találkozás, de a megbékélés hétvégéje is volt ez, úgy érzem, Istennel, magunkkal, egymással.
    Tehát Krisztusért járva követségben, mintha Isten kérne általunk: Krisztusért kérünk, béküljetek meg az Istennel! (2Kor 5,20)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm én is, hogy megszerveztétek ezt a hétvégét, nagyon jó élményekben volt részem. A helyszínen adott visszajelzések, köszönetek közül kimaradt egy nagyon fontos: köszönjük a zenecsapatnak! :-) Nagyon-nagyon jók voltatok!!!

    VálaszTörlés
  4. Köszönjük! :) Hála Istennek mindenért, minden hangért, minden szövegért, amit éneklés közben imádkozhattunk Istennek, hála azért is, hogy hangszereinkkel dicsőíthettük Őt! Így, hogy együtt énekeltünk, zenéltünk veletek, megszólalt az a bizonyos "másik szólam", 5. szólamnak szokták hívni.:)
    EEEebben a hétvégében minden benne volt, ami fontos és minden klappolt, Istennek hála ezért sok-sok-sok és köszönet nektek, kedves szervezők és előadók, csoport vezetők, hogy minket választottatok a 4 napos pihengetés helyett:)
    Edina

    VálaszTörlés
  5. Nekem is tetszett a hétvége. (Ami nem, az a saját korlátaimból fakad.)
    Az eredeti ötletet nagyon nagynak tartom. Azt, hogy itt írunk, megismerjük egymás gondolkozását és elkérjük egymás e-mailcímét és UTÁNA találkozunk, ha minden OK :) De a többség nem így gondolja.
    Az a baj nálam, hogy nekem nagyon fontos a közös gondolkozásmód. És ha valakivel ez megvan, akkor a külső az nagyon másodlagos tud lenni nekem. A személyes találkozásnál meg pont fordítva van: a külső a szembetűnőbb:) És ha pl.valaki nem tetszett meg külsőre, akkor nem fogok vele levelezni. Pedig fordítva lehet, hogy működött volna:)
    Ne haragudjatok meg érte, hogy én így gondolom, hát tudom, hogy elég fura dolog ez, de nálam így működik.

    A szervezőknek:
    Szeretnék köszönetet mondani.
    És kérdezni, hogy lehet-e közzétenni egy bankszámlaszámot, amire lehet kisebb-nagyobb adományt küldeni?
    Köszönöm, hogy OTT lehettem :)

    VálaszTörlés
  6. Kedves Tia! Nagyon egyet értek veled! Tóth Sanyi felesége amit felolvasott (szeretném is elkérni), abban költőien érthettük meg, hogy a borítékra nem szabad túl nagy hangsúlyt fektetni, főleg miatta a levelet, az üzenetet kidobni!

    Hála mindenkinek, aki ott volt, mert nagyon sokat kaptunk!!!
    Kovács Karcsi

    VálaszTörlés
  7. Összességében csak szuperlatívuszokban tudnék beszélni a hétvégéről. Nagyon szép élményekkel gazdagodtam. Nagyon "lelki" volt számomra, mert a program minden részében ott volt Isten: a beszélgetésekben, az áhítatokban, az éneklésben, a prédikációkban, a válaszokban, a gyereksírásban, játékban...

    Annyira jó volt az Ahány csillag van az égen c. ének, hogy még mindig ez cseng a fülemben.

    Nagyon jó volt, hogy megszűrtétek a jelentkezőket, és tényleg az Isten közelségében élő emberek találkozhattak. Így minden olyan egyértelmű volt, nem kellett senkit sem győzködni, és a felekezetkülönbségeket sem érzékeltem, szabadnak éreztem magam Isten színe előtt csak úgy lenni.
    Külön köszönet a szervezőknek, mert hatalmas munka van a 7vége mögött, de Isten megáldotta azt.

    Jó volt látni a házaspárokat, akik példát mutattak nekünk egyedülállóknak. És el sem tudom képzelni, hogy mekkora áldozat volt ez a családos szervezőknek, szolgálóknak.

    Remélem, lesz folytatás, mert ez szuper volt! Mindent köszönök!

    VálaszTörlés
  8. Sziasztok!

    Köszönjük a sok szeretetteljes megnyilvánulást! Én is úgy érzem, hogy Isten kegyelméből a mi gyarlóságaink ellenére elérte a hétvége a célját: találkoztunk - minden értelemben.

    Tia megjegyzése abszolút jogos. A mi csoportunkban is feljött, hogy hiába keresztyének vagyunk, találkozunk, itt is mennyire számít a külső, pedig mennyire csalfa dolog ez... Viszont annyit még hozzá tennék, hogy egyik fiú se értse félre ("biztos egy csúnyácska lányról van szó, ő írna ilyet":), hát Tia nem az :)

    Köszönjük a felajánlást, a jövőben is valószínű, hogy a gyülekezetünk (Debrecen-Csapókerti Református Egyházközség) számlaszámát fogjuk megadni, amire 100 szingli vagy valami hasonló jeligével lehet utalni. Presbiterként ezt az összeget fel tudjuk majd használni missziós célra ezen a területen - benzin költség, a jövőbeli honlap éves díja, stb, stb.

    Ábel

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A számlaszámmot még nyomozom :)

      Törlés
    2. És íme: 11738008-20716422

      A megjegyzés rovatba írandó: egyedülállók részére

      Törlés
  9. Köszönjük a szervezőknek, hogy össze hoztátok részünkre ezt a találkozást. Nagyon jó volt találkozni hasonló gondolkodású emberekkel, illetve a programok is nagyon változatosak voltak. Remélem lesz még a lehetőségünk a jövőben is találkozni egymással. Addig is Isten áldása kísérjen mindannyiunkat

    VálaszTörlés
  10. Köszönet a visszajelzésekért, úgy tűnik, jó kis közös hétvége volt. A fő kérdésről viszont a hozzászólók nem tettek említést: a résztvevők közül elkezdtek-e randizni? Sikerült-e olyan ismeretséget kötni, amiből párkapcsolat indulhat? Ha nem egy keresztyén oldal lenne ez, akkor úgy kérdezném, hogy összejöttek-e párok? Járnak-e valakik a 100-ból? Na, értitek, mit akarok kérdezni...

    a mindig kíváncsi, de kissé szkeptikusan érdeklődő, szemlélődő Zsuzsi

    VálaszTörlés
  11. Zsuzsi, egy hétvége túl rövid volt, de azt hiszem, a megfigyelések/megérzések alapján válaszolhatunk pozitívan a kérdésedre. Az idő majd igazolni fogja a megérzéseket. :-)

    Kedves szervezők: nekem is napokig a fülemben csengett az Ahány csillag van az égen c. ének. De sehol sem található felvétel róla az interneten. Nem készült véletlenül felvétel a hétvégén? Ha igen, megajándékoztok minket vele? Köszi! :-)

    VálaszTörlés
  12. Sziasztok! Én 3 komoly keresztyén párról tudok, akik elkezdtek randizni :) Ezen kívül még el tudom képzelni, hogy vannak egy páran és még többen, akik barátkoznak, beszélgetnek, emaileznek.

    Az énekről van egy telefonos kalózfelvételünk, ezt átküldjük, aki kéri! :)
    Én sem ismertem még, de a 2. vsz. után egyértelmű volt, hogy ez "a" hétvége éneke :)

    Ábel

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziasztok!

      Számomra is új volt ez az ének és nagyon-nagyon tetszett. "Kutatómunkát" végeztem és megtaláltam a kottáját. Egy kis hangszeres segítséggel máris megvan a szöveghez a dallam is. :)

      http://sofarportal.hu/files/hangar/letoltokozpont/dicssuli2010_kottak.pdf

      Törlés
    2. Sziasztok!

      Most valamit nem értek. Nem úgy volt, hogy fogunk kapni egy e-mail-listát egymás elérhetőségéről? Szerintem így többen is lesznek, akik majd elkezdenek írni egymásnak. Ez az út egy kicsit könnyebb, mint "direktben" elkérni egy ilyen találkozón valakinek az e-mail címét.

      Örülök, hogy Veletek lehettem!
      Névtelen

      Törlés
  13. Békességet mindenkinek! Kicsit megkéstem a hozzászólásommal, de a Fejlődés neurológia vizsgámon már túl vagyok, Igaz, hogy a 88 darab kettesnek vagyok az egyik "boldog" tulajdonosa. Én is örülök annak, hogy a hétvége megvalósulhatott és ennyi áldásban lehetett részünk. SDG! Kicsit sajnálom, hogy nem kaptuk meg egymás elérhetőségeit, mert nekem látássérültként ugye még nehezebb a kutakodás. A következő módon találhattok rám: Facebook
    /peter.varga.794 Legyen mindenkinek további Istentől megáldott hete — élete. Testvéri szeretettel: V. Péter

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.